Radio Plus / Радио Плюс

Radio Plus / Радио Плюс

Радіо Плюс веде мовлення вже 5 років і має певну аудиторію, яка полюбляє слухати якісну хітову рок, поп та денс музику. Ми не граємо нікому невідомих виконавців, навіть дуже талановитих, ми граємо лише 100% хіти. Ці переконання вже багато років дають нам високі рейтинги.

Радіо Плюс на сьогодні відомий в українському інтернеті медіа бренд, який легко упізнається молодими успішними людьми.

Радіостанція "Радіо Плюс" (попередній позивний "Eto Radio Plus) заснована 29 червня 2005 року. Радіо Плюс одна з двох радіостанцій мережі "Etoradio Network", яка є хедлайнером холдінгу. Радіо Плюс - український аналог естонської популярної радіостанції Sky Plus. Переймаючи досвід європейських музичних радіостанцій, ми стали фахівцями в своїй галузі. Невелика команда професіоналів щодня робить ефір відмінним від FM радіо, враховуючи усі мінуси ефірного мовлення. Ми робимо все можливе і неможливе, щоб вам було комфортно знаходитись в нашій компанії. Ми працюємо виключно в інтернет мережі. Відсутність неймовірно великих рекламних блоків, безглуздих новин та ведучих і лише 100% хіти - це пріоритети, які допомагають нам входити в трійку найкращих інтернет мовників України.

Окрім того ми відслідковуємо усі новаторські розробки з якісної передачі аудіо сигналу мережами інтернет. Сьогодні за допомогою WinAmp ви маєте можливість слухати нашу радіостанцію з бітрейдом 128К, та 64К з високою якістю і все це завдяки тому, що наш сигнал кодується найсучаснішим кодеком OGG.

Радіостанція "Радіо Плюс" готова стати стратегічним партнером вашого бізнесу на взаємовигідних умовах. Якщо вас цікавить запуск нашої радіостанції у вашому місті, телефонуйте до нас. Ми завжди раді цікавим та взаємовигідним контактам. Послухайте наш ефір один раз і переконайтесь в тому, що Радіо Плюс - найкращий саундтрек вашого життя. Бо ми встановлюємо моду цього сезону і задаємо ритм великому місту.

Официфльный Сайт радио "Radio Plus" : www.radioplus.com.ua

Слушать радио "Radio Plus" онлайн

Слушать радио "Radio Plus" онлайн: 128 Кбит/с 196 Кбит/с

  • Категория: Радиостанции Украины
  • Просмотров: 37352
Радио онлайн, слушать радио, radio online, on-line radio, радио максимум, радио шансон, русское радио, интернет радио, радиостанции украины, радиостанции россии, радио маяк, радио россии, fm радио, европа плюс, попса, хит fm, эхо москвы, динамит, кисс фм
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]